Volgers

Marianne Design

Marianne Design
Marianne Design

maandag 5 september 2011

Hallo lieve bloggers eerst wil ik even vertellen dat ik een candy gewonnen heb bij daniellekaartenpret  in het doosje zaten roosjes en hele mooie vellen papier en nog wat leuke spulletjes .Ik ben er heel blij mee.En of dat nog niet genoeg was kreeg ik ook nog een Award van scrapcolour ook al een leuke verrassing.Maar nu even over mijn kaart,onze dochter gaat trouwen  op 8 oktober nu duurt het nog wel even maar wij gaan eerst nog op vakantie en ik wil hem graag klaar hebben.Ik ben niet helemaal tevreden over het inkleuren,misschien maak ik nog wel een nieuwe,het afdrukje vind ik heel leuk.Alles behalve het afdrukje komt van Het bezige bijtje vandaan.Ik ben weer benieuw naar jullie reacties positief of negatief,Groetjes Joke

5 opmerkingen:

Jopie zei

Ik vind er niks mis mee hoor maar als je zelf niet tevreden bent blijf je er naar kijken dus zou ik zeggen maak een nieuwe je hebt toch nog even de tijd. Sterkte en alvast gefeliciteerd met je dochter.
groetjes jopie

Marijke zei

Wat een romantisch en stijlvol kaartje, hier op de foto is er niets mis mee met het afdrukje, maar je hebt nog even de tijd om het te veranderen.
Groetjes, Marijke en Chantal

Annemarie en Merit zei

het is een prachtige kaart niets mis mee.
Van harte met je gewonnen prijs.

Tinie zei

Super wat een geweldige kaart, de romantiek straalt er vanaf!!!

Groetjes Tinie

Scrap en Kaartenfun met Stampin-Up zei

Hoi die Joke,
Er ging iets goed mis. Ik zat een heel verhaal bij jouw kaart te schrijven en het komt terecht bij Irene. Ik vind je kaart super en lees de rest even bij haar.
Wat stom. Een hele fijne dat begin oktober.
Hartelijke groetjes Lida