Volgers

Marianne Design

Marianne Design
Marianne Design

woensdag 17 december 2014

Kerstkaart

Goedenmorgen,donderdag weer een kerstkaart voor http://yvonnes52weeksofchristmas.blogspot.nl/
gisteren de laatste kerstkaarten geschreven denk ik,deze kaart samen met mijn kaartvriendin gemaakt we hebben diverse mallen gebruikt.
Nadat mijn cuttelbug het begeven had heb ik een big shot aan geschaft ik moet zeggen je hoeft niet zo veel kracht te gebruiken om te draaien maar een nadeel is de onderplaat is zo lang dat ik hem eigenlijk niet kwijt kan op mijn werkplaats daar had ik beter over moeten nadenken en het embossen gaat ook niet zo goed vandaag ga ik er even mee terug.
Fijne dag allemaal groetjes Joke

14 opmerkingen:

Anoniem zei

Leuk met die sneeuwman!!!
Creatieve groetjes, Gaby

Margreet zei

Mooi kaartje.
xxx Margreet

Ans Gilbert zei

Hoi Joke,
het embossen gaat prima met een Big Shot, misschien doe je iets niet goed..
Je laatste kerstkaart is weer prachtig, fijn dat je meedoet aan 52 Weeks of...
Liefs Ans

Bea zei

Prachtig kaartje Joke, ik heb al heel lang een big shot met nog korte platen, bevalt mij heel goed, bij embossen leg ik altijd een dun kartonnetje extra eronder zodat het beter uit de stans komt...

groetjes Bea.

lenywim35 zei

Hee leuke kaart weer, En die big shot draait perfect, maar is inerdaad langer. Maar er komt wel een goed plekje denk ik. gr leny w

Theresia zei

Wat een mooi winters tafereeltje, Joke! Het ziet er weer prachtig uit. Ja, die lange platen van de Bigshot vind ik ook wel lastig op mijn kleine werkplekje.
Groetjes, Trees

Misseke zei

Een pracht van een kerstkaart heb je gemaakt Joke - supermooi gedaan.
Je kan ook een korte platen krijgen voor de bigshot en heb ook verder geen problemen met het embossen.
Groetjes,
Misseke

Rosina zei

Heel mooi je kaartje Joke....top...Ook mijn cuttlebug is deze zomer stuk gegaan en ik heb toen voor de E-Bosser gekozen...en ben daar ook heeeeel erg tevreden mee....
groetjes Rosina

GerJanne zei

Hoi Joke,
prachtig kaartje heb je gemaakt!
Echt een winters tafereeltje!
Groetjes,
GerJanne

Ingrid Reyners zei

Wat mooi gedaan Joke, ik heb totaal geen problemen met embossen met mijn big shot, het gaat juist heel makkelijk, je moet even een andere plaat pakken. Leuk dat je weer mee doet bij 52 weeks off..........groetjes, Ingrid.

Henriëtte zei

Wat een mooie kerstkaart Joke. Hopelijk heb je goede aanwijzingen gekregen voor het gebruik van je bigshot. Zou jammer zijn als je er niet goed mee overweg zou kunnen.

groetjes Henriëtte

Wil Frutsel zei

Prachtige kerstkaart Joke!!
xx Wilma

ANJA 3D zei

Schitterende kaart, weer Joke.
Groetjes, Anja

Lia zei

Joke, wat een leuke kaart! Hierbij kun je de Big Shot niet missen. Ik heb hem ook en ben er erg blij mee nadat de Cuttlebug uit elkaar was geknald. Ik leg wel een extra, dun pvc plaatje onder de andere platen als ik wil embossen want dan wordt het duidelijker. Ik vind het ook fijn dat de Big Shot breder is.
Lia xx